Onze nieuwsbrief


Nieuwsbrief oktober 2019

 

In deze nieuwsbrief

  • Verzekering
  • Wist u dat
  • Audit HKZ

 

Verzekering

De meeste fysiotherapie behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. In hoeverre de fysiotherapie vergoed wordt, is afhankelijk van welk aanvullend pakket u heeft. Indien gewenst, kunt u overstappen naar een ander ziektekosten verzekeraar. Bij uw eigen verzekeraar kunt u de hele maand januari nog overstappen naar een ander aanvullend pakket. Er zijn vaak wijzigingen in de aanvullende verzekeringen. Ons advies is om tijdig uw polis te checken, zodat u voor 2020 de juiste keuze qua zorgverzekering kunt maken.

 

Wist u dat

Justin vanaf september is gestart met de studie manuele therapie. Hij is hierom vanaf heden aanwezig is op de dinsdag en donderdag i.p.v. op de dinsdag en vrijdag
Aniek bezig is met het 2e jaar van de studie voor fysiotherapie in de geriatrie
 

Audit HKZ

 

Op 25 september hebben we weer de HKZ audit gehad. Het keurmerk van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering. Een organisatie met het HKZ-keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Met het HKZ-keurmerk kunnen praktijken laten zien dat zij serieus werk maken van kwaliteit van zorg en dat ze voldoen aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en relevante stakeholders.De audit is uitgevoerd door een onafhankelijk bureau (KIWA)

De auditor gaf aan dat we het kwaliteitsbeleid goed hebben geïmplementeerd in de dagelijkse praktijk. We hebben ons certificaat met glans gehaald. We gaan ook het komende jaar door op de ingeslagen weg en blijven werken aan een goede kwaliteit van zorg.